Kenan Doğulu'dan beklenen haber geldi

Uzun süredir albüm çıkarmayan Kenan Doğulu'dan beklenen haber geldi. Yakışıklı sanatçı Kenan Doğulu, yeni singenın müjdesini katıldığı festivalde paylaştı.

Uzun süredir bir albüm çıkarmayan Kenan Doğulu, 12'ncisi gerçekleştirilen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne aldı. Antalyalı izleyicilere muhteşem bir gece yaşatan yakışıklı sanatçı, konser öncesi yaptığı kısa söyleşide sorulan sorular üzerine, 3 yıldır albüm yapmayan sanatçı, yeni bir single müjdesi verdi. Festivalde 20 bine yakın kişi Kenan Doğulu'nun şarkılarıyla eğlendi. Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde sahneye çıkan Kenan Doğulu, yaklaşık 2 saatlik konserinde eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Kenan Doğulu'yu dinlemek için konser alanında toplanan hayranları ateş, konfeti ve perküsyon şovlarıyla da unutulmaz bir gece yaşadı. Gece boyunca birbirinden hareketli parçalarıyla sevenlerini coşturan popçu yeni albümü için tarihi henüz vermedi.

KENAN DOĞULU KİMDİR?

Kenan Doğulu, 31 Mayıs 1974'te İstanbul Cihangir'de dünyaya gelmiştir. Beş yaşındayken konservatuarın piyano bölümüne birincilikle giren ünlü şarkıcı, 6 sene piyano bölümünde eğitim almıştır, bu sırada tiyatro eğitimi, çocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar öğrenimini de sürdürmüştür. İlk albümünü 1993 yılında çıkaran ve iyi bir çıkış yakalayan Kenan Doğulu, kariyeri boyunca birçok başarı elde ederken çok sayıda ödülün de sahibi olmuştur. Çeşitli kurumların sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. 2007 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek üzere Sezen Aksu, Ozan Doğulu gibi adlarla çalışmalarını sürdürmüştür. 12 Mayıs 2007 günü finalde yirmi ikinci sırada yarışan Kenan Doğulu, Eurovision'u dördüncü sırada tamamlamıştır. 2012'den beri oyuncu Beren Saat ile birlikte olan sanatçı, 29 Temmuz 2014'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrinde evlenmiştir.