Kenan Sofuoğlu Erü'lü Öğrenciler İle Buluştu

Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu Erciyes Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi. Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu...

Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu Erciyes Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi. Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu sempozyumda yaptığı konuşmasında başarısının sırrını anlattı.

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen ‘Türkiye’de Spor Toto Teşkilatı sportif gelişimi, spor ekonomisi ve motor sporları’ adlı sempozyuma katılan Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu elde ettiği başarısının sırrını ve hayat hikayesini anlattı.

Sempozyum öncesi öğrenciler ile bir araya gelen Sofuoğlu, motor severler ile sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Sempozyumda bir konuşma yapan Sofuoğlu, “2001 yılında depremden sonra özellikle Sakarya bölgesinde büyük bir bereket vardı. Maddi durumlarımız düzelmeye başladığında Türkiye Şampiyonluğu yaşamaya başladım. Türkiye Şampiyonalığı bir yere kadar sürdü ve Avrupa’ya gitmek aklıma geldi.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sofuoğlu, “Avrupa’da olacak yarış için 12 bin lira para gerekiyordu. Varlıklı bir ailenin çocuğu olmadığım için bu parayı çok gördüm. Nihayetinde bu parayı verdik ve Avrupa yarışlarına girdim. Benim buna karşılık vermem gerekiyordu ve gayretle çalışmaya başladı. Elimden gelen her şeyi yaptım. Şimdi geçmişe baktığımda o zorlukları iyi ki yaşamışım ve iyi ki varlıklı bir ailenin çocuğu değilmişim, yoksa Avrupa’dan dönüp gelirdim.” ifadelerinde bulundu.

Sempozyum motor sever öğrencilerin, Sofuoğlu’na soruları ile devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: