"Kendi İşim Olsun" Girişimcilik Eğitimi Çarşamba Günü Başlıyor

"Kendi İşim Olsun" adlı girişimcilik ve kendi işini kurma programı, 19 Aralık Çarşamba günü başlayacak.

"Kendi İşim Olsun" adlı girişimcilik ve kendi işini kurma programı, 19 Aralık Çarşamba günü başlayacak.

Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. tarafından verilecek eğitimde iş fikrine sahip girişimciye iş kurmanın tüm aşamalarına ilişkin doğru bilgi, eğitim ve iş kurma becerilerini geliştirme konularında bilgiler aktarılacak.

"Kendi İşim Olsun" programının süreçleri ve girişimcilere iş planı hazırlama, pazarlama, hukuk ve şirket kurmanın mali boyutları hakkında bilgilerin verileceği 70 saatlik eğitim sonunda, girişimci adayları, iş planlarını oluşturarak, iş kurmak için KOSGEB'e başvuruda bulunabilecekler.

Reklam
Reklam

Bu kapsamda eğitimleri tamamlanıp, iş planları yazan ve işlerini kuran girişimci adaylarına KOSGEB kurulundan başarı ile geçtikleri taktirde 30 bin TL hibe, "0" faizli 70 bin TL geri ödemeli kredi desteği sağlanacak.

Kocaeli Ticaret Odası'nda 19 Aralık Çarşamba günü başlayacak eğitim için ön başvurular Doğu Marmara ABİGEM yetkililerine yapılacak. Ön Başvuru yapan katılımcıların, 17 Aralık 2012 tarihinde Doğu Marmara ABİGEM'de form doldurup, yetkililere iletmeleri gerekiyor.

Muhabir: Necdet Doğruyol

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: