Kendin Yap... Libidoyu Harekete Geçiren 6 Mumluk!

Bir zamanların elektrik kesintilerinin aranılan buluşu mum şimdilerde romantikliğin ve seksin başlangıcı sayılıyor. Evde kolayca yapabileceğiniz ve cinsel hayatınıza yön verebilecek olan bu mumluklarla hem hayal gücünüzü hem de el becerinizi ortaya koyun!

  1. Sonbahar romantizmi yatak odanızda!

Çoğu zaman ateş yakmak için toplanan ama son zamanlarda tamamen doğal olmasından dolayı dekoratif amaçlı işlenmeden evlerimize giren odunları tamamen romantik bir havaya sokmak bizim elimizde. Marangozlardan ya da çıktığımız doğa yürüyüşlerinden temin edebileceğimiz odunların içini oyarak yerleştireceğimiz tea light mumlarla içinizi ısıtacak sıcacık bir geceye hazır olun!

Odun bulamazsanız ağaç dallarını da tercih edebilirsiniz..

Reklam
Reklam

  1. Elma fantezisi

Araştırmalara göre günde 1 elma yiyen kadınların cinsellik deneyimleri yemeyenlere göre daha hareketli ve kaliteli oluyormuş. Çocukluğumuzdan beri bilinçaltımıza yerleşmiş olan 'yasak elma'nın aslında seksi temsil ettiği de iddia ediliyor. Buradan yola çıkarak ortalarını oyduğumuz elmaları mumluğa dönüştürebilir içi su dolu geniş bir kovaya koyarak bir yandan hem taze tutmuş olur hem de suyun sakinleştirici etkisiyle hem kendimize hem partnerimize olumlu sinyaller vererek rahat ve güvenli bir seks hayatı sunmuş oluruz.

  1. Şık ve elit bir ortam için...

Sevişirken iki tarafında kendisini iyi hissetmesi kaliteli bir cinsel yaşam için gereken temellerdendir. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur elbette ama samanlığı seyrana dönüştürmek için biraz da uğraşmak gerekir.

Bir tencere içinde eriteceğiniz önceden yakılmış ve yarım kalmış mumlara şişirilmiş bir balonu daldırın. Kalın bir tabaka oluşana kadar balonun erimiş mumların içinde kaldığından emin olun. Daha sonra mumla kaplı balonunuzu çıkartın ve donmasını bekleyin. Balon yüzeyindeki mum kuruduktan sonra bir iğne yardımı ile balonu söndürün ve işte... Romantik mumluğunuz hazır! İçine yine o minik her işe yarayan tea light mumlardan koyarak odanızı ve partnerinizin zihnini aydınlatın!

Reklam
Reklam
  1. Sonbahar yapraklarıyla aşkı doruklarda yaşayın!

Romantizm denildiğinde akıllara ilk gelenlerden birisi de sonbahar değil midir? Usul usul yağan yağmurlar, gri- puslu bir hava ve sararıp dökülen yapraklar! Elinizde bulunan kavanozları sonbahar yapraklarıyla süsleyerek seks hayatınıza huzur ve romantizm katın!

Elinizde kalan fazla sonbahar yapraklarını ise bu şekilde değerlendirebilirsiniz!

  1. Freud'a kulak verin...

Her erkek bilinç altında annesine benzeyen kadınları tercih etmektedir. Siz de partnerinizin bilinç altına hazırladığınız dantel mumluklarla sinyalleri yollayın ve aradığınız mutluluğa kavuşun!

Annenizden kalan dantelleri bir balona sarın ve tutkal yardımı ile sabitleyerek kurumaya bırakın. Kuruma işleminden sonra balonu patlatın ve kalıp halini almış dantellerinizin içerisine mumlarınızı yerleştirin...

  1. Evinde ve rahat hissetsin!

Çoğumuz metalden yapılma kurabiye kutularını saklarız. Şimdi o kutuları saklandıkları yerden çıkarma zamanı!

Reklam
Reklam

Fotoğraflarda görüldüğü gibi kutularınızı aynı renk kapyalabilir ya da oldukları gibi bırakabilirsiniz. Kurdele ya da zevkinize uygun ipler yardımı ile birbirlerine bağlayarak duvara asın ve içlerine mumları yerleştirin. Partneriniz kendisini tanıdık ve bildik bir yerde hissederse yakınlaşmanız kusursuz geçecektir!