Kendini Asan Kadın, Telefonla Aranınca Ipten Indirildi

Engin ÖZMEN / EDİRNE, Bir süredir Eski İstanbul Caddesi üzerinde apart otelde kalan 42 yaşındaki Serpil T., saat 12.30 sıralarında

Engin ÖZMEN / EDİRNE, Bir süredir Eski İstanbul Caddesi üzerinde apart otelde kalan 42 yaşındaki Serpil T., saat 12.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle banyoda kendisini çarşafla asarak intihar etmek istedi. Bu sırada oteli arayan bir kişi Serpil T. ile görüşmek istediğini söyleyince resepsiyon görevlisi telefonu odaya bağladı. Ancak yanıt alamaması üzerine odaya çıkıp kapısını çaldı. Serpil T.’nin cevap vermemesinden şüphelenen görevli yedek anahtarla içeri girdiğinde kadını banyoda asılı olarak buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince duran kalbi yaklaşık yarım saat süren müdahale sonucu yeniden çalıştırıldı. Otelin ikinci katındaki odasından sedye ile çıkarılan Serpil T., ambulansla Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
HAYATA DÖNDÜ, TEDAVİ ALTINDA
Otelin sahibi İsmail Gümülcine, müşterisi Serpil T.’ye tesadüfen gelen telefonu odasına bağladıklarında cevap alamadıkları için şüphelendiklerini ifade ederek şöyle dedi:
"Odasına çıkıp ama cevap vermeyince yedek anahtarla girdiğimizde kendisini banyo kapısına çarşafla asmıştı. Nabzı atmıyordu ama vücudu hala sıcaktı. Hemen polise ve ambulansa haber verdik. Sağlık ekibinin müdahalesiyle hayata döndürüldü."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: