Kendini Polis Ve Savcı Olarak Tanıtıp 449 Bin Lira Dolandırmış

Mersin'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp telefonla aradığı vatandaşları 449 bin lira dolandırdığı iddia...

Mersin'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp telefonla aradığı vatandaşları 449 bin lira dolandırdığı iddia edilen bir kişi tutuklandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kendilerini polis veya savcı olarak tanıtarak, vatandaşları dolandıran şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
Yapılan araştırmalar sonucu telefonla dolandırıcılık olaylarında para trafiğini sağladığı tespit edilen A.O. yakalandı.

A.O'nun Ekim ayında emekli bir savcının dolandırılması olayına karıştığı ve aralık ayında bu suç nedeniyle Antalya'da yakalandığı belirlendi.

Reklam
Reklam

Farklı illerde 6 ayrı olayda vatandaşların 333 bin lirasının dolandırıldığı olaylara karıştığı tespit edilen A.O.'nun hesap sahibi üçüncü kişileri organize ettiği belirlendi.

Hakkında üç yakalama emri bulunan ve karıştığı olaylarda vatandaşların 449 bin lirasını aldığı tespit edilen A.O. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: