"Kendini Var Etmek... Bir Sanayileşme Mucizesi"kitap Ve Belgesel Tanıtım Toplantısı

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından hazırlanan "Kendini var etmek... Bir sanayileşme mucizesi" kitap ve belgesel, protokol üyelerine tanıtıldı.

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından hazırlanan "Kendini var etmek... Bir sanayileşme mucizesi" kitap ve belgesel, protokol üyelerine tanıtıldı.

ESO Başkanı Savaş Özaydemir, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İş ve Ticaret Merkezi Çadır Platform'daki tanıtımda yaptığı konuşmada, Eskişehir'in bir asrı geçkin sanayileşme tarihiyle bugün Türkiye'nin en zengin sanayileşme tarihine sahip bir kaç ilinden biri olduğunu kaydetti.

ESO'nun Eskişehir OSB'nin, örnek projeler üretip, bu projeleri hayata geçirerek Eskişehir sanayisini kentin önemli değerlerinden biri haline getirdiğini ifade eden Özaydemir, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"OSB tarihini ve yapılanları titiz bir çalışmayla ortaya koymak üzere iki yıl önce bir çalışma başlattık. ESO öncülüğünde aylar süren uzun ve yorucu çalışmalar neticesinde hazırlanan 'Kendini var etmek... Bir sanayileşme mucizesi' isimli, 360 sayfalık kitap ve 64 dakikalık belgesel niteliğindeki filmle, Eskişehir'in yazılı ve görsel hafızasına çok önemli yeni bir eser kazandırmış olduk. Bu kitap ve belgeselle günümüz ve geleceğin gençlerine, sanayicilerine ve araştırmacılarına da yol gösterici çok değerli bir miras bıraktığımıza inanıyorum."

Etkinliğe, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve davetliler katıldı.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: