Kendinizi Anında Daha İyi Hissetmenizi Sağlayacak 11 Gerçek

Ruh halinizi anında bir tık yükseltecek bu kısa bilgilere göz atmadan geçmeyin.

  1. Alaska'da bir şehrin belediye başkanı bir kedi.

Seçimi kedi Stubbs'a kaybeden diğer adaylar o kadar sıcacık ve yumuşacık olmayabilirler. 2. Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası'ndaki Charlie Bucket normal bir hayat sürüyor.

Peter Ostrum sadece bir filmde rol aldı ve sonra Maine'de büyükbaş hayvan veterineri oldu. Her sene Maine'de bir ilkokulu ziyaret ediyor ve filmi çocuklarla beraber izleyip çocukların sorularını cevaplıyor.

Reklam
Reklam
  1. Protez kol ve bacak teknolojisi dansta kariyer yapabileceğiniz kadar gelişmiş durumda.

20-30 yıl önce insanın bacağını kaybetmesi; işini ve muhtemelen hayatını kaybetmesi anlamına gelirdi. 4. Dünya daha az şiddet içeren bir yer haline geliyor.

Kaynak (Dünyanın verilerini çeşitli sosyolojik kriterler açısından değerlendiren bir çalışma)

  1. Sünger Bob ve Plankton'un bilgisayar eşini seslendiren oyuncular gerçek hayatta evliler.

  1. Norveç'te bir penguene şövalyelik nişanı verildi.

Adı da 'Sir Nils Olav'. 7. Korgi cins kısa bacaklı köpeklerin kedi versiyonu da var.

Ve cüce kediler olarak adlandırılıyorlar. 8. Köpekler insanların duygularını anlayabiliyorlar.

Yapılan bir araştırmaya göre köpekler ne hissettiğinizi biliyorlar. 9. Kendilerini çocuk suistimali kurbanlarının kendilerini güvende hissetmelerine adamış bir motosikletçi çetesi var.

Çocukların kendilerini güvende hissetmeleri için çocukların evlerinin dışında geziniyorlar, mahkemelerine katılıyorlar ve mahkeme salonu dışında bekliyorlar. 10. Bazı cenin hücreleri anne tarafından emilir, yani sizin bir parçanız daima annenizledir.

Eğer anneyseniz çocuğunuz bir parçası daima sizinle olacak. 11. Donald Duck'ı seslendiren oyuncu mezarını eşiyle paylaşıyor ve mezartaşlarında Donald ve Daisy Duck'In elele tutuşurkenki resimleri var.