Kendisinden izin almadan evlenen kızının kocasını öldürdü

Bursa'da bir kişi, kızının kendisinden izin almadan evlendiği şahsı öldürdü, babasını da yaraladı. Cinayet zanlısı...

Bursa'da bir kişi, kızının kendisinden izin almadan evlendiği şahsı öldürdü, babasını da yaraladı. Cinayet zanlısı polis tarafından gözaltına alındı.
Hilmi Güler (52), bir devlet hastanesinde stajyer hemşire olarak çalışan kızı Seda'nın kendisinden izin almadan evlenmesine sinirlendi. İşçi emeklisi Güler, kendilerinden izinsiz evlenmesini hazmedemediği kızı Seda'nın Bursa'ya döndüğünü öğrenince dün akşam saatlerinde yanına eşini de alarak, dünürü Cafer-Sevgi Yalovaç çiftinin evine gitti. Merkez Osmangazi İlçesi Atıcılar Mahallesi'nde oturan Cafer Yalovaç'ın (50) evine gelen Hilmi Güler, kendilerinden izinsiz Sezgin Yalovaç (27) ile evlenen kızları Seda Yalovaç'ı almak istedi. Genç kızın, “Ben artık evlendim, çok mutluyum, gelmek istemiyorum.” demesi üzerine öfkelenen Güler, eşinin çantasından çıkardığı ruhsatsız tabancayla önce damadı Sezgin Yalovaç'ı, ardından dünürü 50 yaşındaki Cafer Yalovaç'ı vurdu. Olayda ağır yaralanan Sezgin Yalovaç, 112 Acil Servis Ambulansı ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Yaralanan Cafer Yalovaç ise Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Eşi Sezgin Yalovaç'ın, babası tarafından öldürülmesine tanık olan Seda Yalovaç, cinayet sonrası sinir krizi geçirdi. Seda Yalovaç, "Yeni evlendim, çok mutluydum. Mutluluğumu çekemeyen annem ve babam yuvamı yıktı. Onları polisten önce bulup öldüreceğim." diyerek ağladı. Seda Yalovaç sinir krizleri geçirince tedavi altına alındı.
Cinayetin ardından kaçan Hilmi Güler eşi Sebahat Güler'le saklandığı Avrancık köyündeki bağ evlerinde gözaltına alındı. Polise verdiği ilk ifadesinde, kızları Seda'nın psikolojik sorunları olduğunu sağlıklı düşünemediğini iddia eden Güler'in, “Kızım Seda hasta bir çocuk. Sevgilisinin onu mutlu etmesi mümkün değil. Onu kurtarmak için eve getirmek istedik. Fakat olaylar istenmediğimiz boyuta vardı.” dediği öğrenildi.
Gözaltına alınan cinayet zanlısı Hilmi Güler, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz