Kendisine tecavüze kalkışanı sopayla kovaladı

Samsun'da girdiği evde evli M.P.'ye tecavüz etmeye kalkıştığı suçlamasıyla tutuksuz yargılanan boyacı Nadir G., 6 yıl hapse çarptırıldı

Samsun'da 2007 yılı Ocak ayında, zor durumda olduğunu ve telefon açmak istediğini söyleyerek girdiği evde evli M.P.'ye tecavüz etmeye kalkıştığı suçlamasıyla tutuksuz yargılanan boyacı Nadir G., 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık suçlamaları kabul etmezken, M.P., "Bağırmayayım diye ağzımı tuttu. Beni zorla öptü. Salonda duran sopayı elime alınca kaçtı" dedi.

Merkez İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. Boyacılık yapan olay tarihnde 26 yaşında olan Nadir G., 22 yaşındaki evli Nadir G.'nin oturduğu dairenin zilini çalarak, zor durumda olduğunu ve telefon açmak istediğini söyledi. Genç kadınla konuştukları sırada Nadir G., kapıyı itekleyerek zorla içireye girip kapattı.

Reklam
Reklam

İddiaya göre Nadir G., daha sonra M.P.'yi yere yatırıp öpmeye başladı. Genç kadının direnip yumruk atması ve bağırıp yardım istemesi üzerine paniğe kapılan Nadir G. kaçmaya başladı. M.P. de kaçan saldırganı sopayla kovaladı. Şikayet üzerine kısa sürede yakalanan Nadir G., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, hakkında Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'cinsel istismar' ve 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçlamalarıyla dava açıldı.

Bugün son kez hakim karşısına çıkan Nadir G., suçlamaları kabul etmeyerek, "M.P.'nin oturduğu apartmanda boyacılık yapıyordum. Gidip gelirken kendisiyle tanıştık. Kurban Bayramı nedeniyle evine bayramlaşmaya gittim. Kesinlikle böyle bir şey yapmadım" dedi. Duruşmaya gelmeyen, ancak daha önceki celselerde verdiği ifadesinde sanıktan şikayeti olduğunu dile getiren M.P. ise "Sanığı yaklaşık 1.5 yıl önce apartmanda boya işleri yaptığı için tanıyordum. Bu zamandan sonra çeşitli sebeplerden dolayı benim evime geliyor ve beni rahatsız ediyordu. Olay günü de zil çaldı. Kapıyı açınca telefon açmak istediğini söyledi. Sonra itekleyerek içeriye girdi. Ben yere düştüm. Bir eliyle ağzımı kapatırken, bir eliyle beni taciz ediyordu. Yaklaşık 5 dakika kendisiyle mücadele ettim. Elinden kurtulduktan sonra salonda duran sopayı aldım. Bağırıp yardım isteyince de kendisi kaçtı. Beni zorla öptü. Karşı koyamasam tecavüz edecekti" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Nadir G.'ye, 'cinsel istismar' ve 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçlarından toplam 6 yıl hapis cezası verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: