Kendisini bıçaklayanı vurdu

Adana'da Durdu Seçkin Demir, 10 gün önce şakalaşırken kendisini bıçaklayan arkadaşının kardeşine kurşun yağdırdı.

Adana'da şakalaşırken arkadaşı tarafından bıçaklanan 30 yaşındaki Durdu Şeçkin Demir, olaydan 10 gün sonra karşılaştığı 18 yaşındaki Yüksel Halat'ı, 'aramıza kan girdi' diyerek kurşun yağmuruna tutup ağır yaraladı.

Havuzlubahçe mahallesinde oturan Durdu Seçkin Demir, 31 Mayıs günü aynı sokakta arkadaşının kardeşi olan Yüksel Halat ile parkta alkol alırken tartıştı. Tartışma sonrasında yanında taşıdığı bıçağı çeken Halat, Demir'i bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunmayan Demir, tedavisinin ardından taburcu edildi. Bıçakla yaralama suçundan işlem yapılan Halat, Demir'in şikayetçi olmaması üzerine hakkında dava açılmadan serbest kaldı.

Reklam
Reklam

Olayın üzerinden geçen sürede kin tutan Demir, Mirza Çelebi mahallesi Obalar Caddesi üzerinde, Halat'ın yolunu kesti. Hırsızlık ve silahla adam yaralamaktan poliste kaydı bulunan Demir, arkadaşının kardeşine, "Aramıza kan girdi. Artık seni yaşatmam" diye bağırdı. Daha sonra yanında taşıdığı 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabancayı çıkartan Demir, peş peşe ateşledi. Demir'in tabancasından çıkan kurşunlardan kurtulmak isteyen Halat yakındaki taksi durağına sığınıp, otomobilin içine girdi. Göğüs, sağ karın boşluğu ve sağ kasığına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Yüksel Halat, sığındığı taksiyle Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Durdu Seçkin Demir ise olaydan sonra ara sokaklara girerek kaçtı.

Hayati tehlikeyi atlatan Yüksel Halat'ın tedavisi sürerken, polis kaçan zanlıyı yakalamaya çalışıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz