Kendisini uyaran öğretmenini derste pompalı tüfekle vurdu

Eskişehir'in Yunusemre beldesinde, okulun tuvaletinin duvarlarına küfürlü sözler yazdığı için öğretmeni tarafından uyarılan ilköğretim okulu...

Eskişehir'in Yunusemre beldesinde, okulun tuvaletinin duvarlarına küfürlü sözler yazdığı için öğretmeni tarafından uyarılan ilköğretim okulu öğrencisi dehşet saçtı. Pompalı tüfekle okulu basan zanlı, yazdığı küfürlü yazılardan dolayı kendisini uyaran vekil öğretmeni ders esnasında pompalı tüfekle yaraladı. Seken saçmalar bir öğrencinin de yaralanmasına neden oldu. Kasığından yaralanan öğretmen hastanede ameliyata alınırken, saldırgan jandarma tarafından gözaltına alındı.
Mihallıçık ilçesi Yunusemre Beldesi Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun tuvaletinin duvarlarına küfür içerikli sözler yazıldığı belirlendi. Yapılan incelemede, söz konusu çirkin sözleri aynı okulun 8. sınıf öğrencisi Saffet D.'nin (13) yazdığı tespit edildi. Bunun üzerine okulda görevli vekil öğretmen İsa Özyurt (25), Saffet D.'yi çağırarak uyardı ve bir daha bu tür davranışlarda bulunmamasını istedi. Öğretmenin kendisine uyarmasına sinirlenen öğrenci Saffet D. ise bugün okuduğu okulu pompalı tüfekle bastı. Okula geç giderek arka kapıdan içeri giren Saffet D. İsa Özyurt'un ders verdiği 8. sınıfa girdi ve pompalı tüfekle öğretmene ateş etti. Kasığından yaralanan Özyurt, ambulansla Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Özyurt'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olay sırasında tüfekten çıkan saçmaların sekmesi sonucu bir kız öğrencinin de hafif yaralandığı ve Mihallıçık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı kaydedildi.
Olay sonrası öğrenci Saffet D.'nin jandarma tarafından gözaltına alındığı belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz