Kent Belleği Artık Hafta Sonları Da Açık

Hafta içi 08.30 ile 17.30 saatleri arasında açık olan Selçuk Belediyesi Kent Belleği, bundan sonra...

Hafta içi 08.30 ile 17.30 saatleri arasında açık olan Selçuk Belediyesi Kent Belleği, bundan sonra hafta sonunda da aynı saatlerde açık olacak.

Uzun yıllar sürdürülen çalışmalar sonrası Eylül 2012’de kapılarını ziyaretçilerine açan Kent Belleği, artık hafta sonları da ziyaret edilebilecek.

İçinde yer alan geçici ve kalıcı sergiler, geçmişe ışık tutan birbirinden değerli objeler, yayınladığı kitaplarla geçmişi koruyarak bu günden yarınlara aktarma işlevi gören Kent Belleği hafta sonları, hafta içi olduğu gibi 08.30 ile 17.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Kent Belleği’nin bu sayede ziyaretçi sayısını ikiye katlaması bekleniyor. Yaz tatili ve Efes Müzesi’nin tadilatta olması nedeniyle kent merkezinin cazibe merkezi olma özelliğini bir kat daha güçlendirmiş olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz