Kent dönüşümünü tartıştılar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kent dönüşümünün tartışıldığı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kent dönüşümünün tartışıldığı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.
Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şube Lokali'nde gerçekleşen ve TMMOB'a bağlı odaların İzmir Şube başkanları ile İl Koordinasyon Kurulu temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Kocaoğlu, her görüş ve fikre açık olduklarını belirtti. Kocaoğlu, “Çalışmalarımızda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aklı ve bilimi rehber edinerek devam edeceğiz.” dedi.
Oda temsilcilerini tek tek dinleyen, önerilerini ve sıkıntılarını not alan Başkan Kocaoğlu, özellikle kentsel planlama ve kent dönüşümü çalışmaları ile ulaşım master planı hakkında detaylı bilgiler verdi.
EXPO 2020'nin de konuşulduğu toplantıda dernek temsilcileri, EXPO'nun kente kazandırılmasının önemine dikkat çekerek, “Artık yön ve yöntem konuşulmalı” mesajı verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz