"Kent Ekonomi Forumu" Toplantısı Yapıldı

Giresun'da, AK Parti Genel Merkezi Ekonomik İşler Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan "Kent Ekonomi Forumu" toplantısı yapıldı.

Giresun'da, AK Parti Genel Merkezi Ekonomik İşler Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan "Kent Ekonomi Forumu" toplantısı yapıldı.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, bir otelde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, forumun Giresun için ortaya koyacağı olumlu sonuçlara dikkati çekti.

Türkiye'nin ve Giresun'un geleceğiyle ilgili çok önemli verileri ortayı koyacak bir forumu icra ettiklerini belirten Geldi, "Hükümetin ilgili kararlarında Giresun için yürürlüğe koyacağı yatırımlarla ilgili çok önemli bir organizasyon. Bu organizasyonla inanıyorum ki kentimizle ilgili çok önemli kararlar alınacak" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk ise forumun Giresun'un marka ve yıldız kentler arasına girmesi noktasında büyük bir misyonu üstleneceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"21. yüzyıl, ekonomide rekabet yüzyılıdır. Bu rekabetin temelini de kent ekonomileri oluşturmaktadır. Her kent, kendi öz yeteneklerini keşfederek, mukayeseli üstünlüklerine dayanan, sürdürülebilir bir kalkınma stratejisiyle diğer kentlerden farkını ve farkındalığını ortaya koymak durumundadır. 2002-2013 yılları arasındaki hizmetler ile yatırımlar sonucu ilimizde değişim ve dönüşümler yaşanıyor. Hükümet olarak 2013 ile 2023 yılları arasında bu değişim ve dönüşümün sürmesi için mücadele ediyoruz."

Muhabir: Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: