"Kent Ekonomileri Forumu"

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığınca ülke genelinde düzenlenen "Kent Ekonomileri Forumu", Kırıkkale'de de yapıldı.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığınca ülke genelinde düzenlenen "Kent Ekonomileri Forumu", Kırıkkale'de de yapıldı.

Kırıkkale Öğretmenevinde gerçekleştirilen foruma, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen forumda, Kırıkkale'nin yatırım alabilmesi ve ekonomisine daha fazla katkı sağlamak amacıyla yapılacak çalışmalar ve hazırlanacak projeler konuşuldu.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı Demir, yaptığı konuşmada, bu toplantıyı çok önemsediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"İktidarımız döneminde, ülkemiz genelinde çok kalıcı ve güzel hizmetler oldu. Çözülemez diye bakılan tüm sorunlar teker teker çözüldü. Sağlıktan eğitime, ulaşımdan altyapıya bütün meseleler hızlı bir şekilde çözüldü. Güç Birliği Platformu kapsamında hepimizin hayali olan Yeşil Vadi protokolü imzalandı. Teknopark altyapı çalışmaları devam ediyor. Bugün burada toplanmamızın nedeni şu: Bu şehir bizim. Bizler bu şehirde yaşıyoruz. Çocuklarımız, torunlarımız bu şehirde yaşayacak. Bu şehirle ilgili ufku, bilgisi olan herkes fikrini ortaya koyacak. Kırıkkale, gerçekten bu kadar güçlü bir şekilde mecliste temsil ediliyor. Bu güçle yapamayacağımız bir şey yok. Biz şunu söylüyoruz; 'Siz söyleyin, biz yapalım.' Bu kadar açık ve net söylüyoruz."

Forum, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin ve iş adamlarının, Kırıkkale'nin kalkınmasına yönelik görüş ve önerilerini sunmasıyla devam etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Yaman / Fatih Gökmen / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz