Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı çocuklara kısa geldi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'na katılan çocuklar büyük heyecan duyarken, kamp süresinin...

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'na katılan çocuklar büyük heyecan duyarken, kamp süresinin uzatılmasını istedi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11. kez gerçekleştirilen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, büyük kazanımlarla devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından BURFAŞ koordinasyonunda Uludağ eteklerindeki Yiğitali’de gerçekleştirilen kamp, 11. yılında farklı bir konseptle öğrencileri ağırlıyor. Yaz boyunca 5’er günlük dönemlerle gerçekleştirilen doğa kampına 13-15 yaşları arasındaki gençler büyük ilgi gösteriyor.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı’nı ziyaret etti. Gençlerin kampla ilgili görüşlerini alan Başkan Altepe, “Türkiye’nin en büyük gücü genç nüfusumuzdur. Gençlerimiz bizim kozumuz. Doğa kampında, güzel etkinliklerle gençlerimizin yaşamlarında farklı deneyimler kazanmalarını, takım ruhunu ve kentlilik bilinci kazanmalarını istiyoruz.” dedi. Başkan Altepe, geleceğin liderleri olan gençlere Bursa’nın değerlerini tanıtmayı ve örnek bireyler olmalarını amaçladıklarını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi olarak gençler için yapılan faaliyetlerden örnekler veren Başkan Altepe, kampçı gençlerle birlikte paintball oynadı ve ok attı. Kamp süresince yapılan yarışmalarda dereceye giren ve madalya kazanan öğrencileri tek tek tebrik eden Altepe, kampa emek veren yönetici ve eğitmenlere de sertifikalarını takdim etti.
Kampta çok eğlenceli zaman geçirdiklerini anlatan çocuklar ise kampın süresinin kısa olduğunu söyleyerek, kamp dönemlerinin uzatılmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz