Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlenecek

Rize'de, Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı organize edilecek.

Rize'de, Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı organize edilecek.

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bölgede yaşanan güvenlik sorunları hakkında bilgilendirme yapmak ve çözüm yollarının tespiti, toplumda oluşan güvenlik kaygısı ve suç korkusunun giderilmesi, çocukların ve gençlerin suça ve kötü alışkanlıklara karşı korunması, suçları önlemeye yönelik alınması gereken bireysel ve kurumsal önlemleri kapsayan konuların görüşüleceği toplantı düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada, 7 Kasım Çarşamba günü saat 10.00'da Rize Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılacak toplantıya, emniyet birimleri, Sosyal Hizmetler, Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğü, Karayolları Bölge Şefliği, Rize Belediyesi, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Muhtarlar Derneği yetkililerinin katılacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Serhat Çağdaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: