Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü koordinesinde, 2012 Yılı 2. Dönem Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü koordinesinde, 2012 Yılı 2. Dönem Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, toplantı Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban başkanlığında, ilgili Emniyet Müdürlüğü Birimleri, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

"Daha Güvenli ve Huzurlu Bir Gaziantep" için neler yapılabileceği görüşülen toplantıda Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, huzurlu bir kent oluşumunun sadece emniyetin çalışmaları ile mümkün olamayacağını, başta Gaziantep'te yaşayan vatandaşların desteği, kurum ve kuruluşların katkısının gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okulların daha güvenli hale getirilebilmesi için neler yapılması gerektiği, harabe binaların yıkılması, hurda araçların kaldırılması, okul ve çevresinin aydınlatılması gibi konular ile kurum ve kuruluşların ortak yapabilecekleri projelerin görüşüldüğü toplantı sonunda Mevlüt Kurban, alınan kararların uygulamasının takip edileceğini ifade etti.

Kurban, konularla ilgili olarak herkesin üstüne düşeni yerine getireceğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: