Kent Konseyi Başkanı İbrahim Durmaz:

Kütahya Kent Konseyi Başkanı İbrahim Durmaz, hastane yerinin belirlenememesine tepki gösterdi. Durmaz, "6 ay önce...

Kütahya Kent Konseyi Başkanı İbrahim Durmaz, hastane yerinin belirlenememesine tepki gösterdi. Durmaz, "6 ay önce Erzurum'a gittim. Orada gördüğüm her 100 metre bir hastane var. Biz ise aylardır bir türlü hastanenin yerine belirleyemedik" dedi.

Durmaz, SLİ'nin özelleştirilme kapsamına alınma sebebiyle düzenlenen toplantıda söz aldı. Durmaz, "Şu anki görüşme bu toplantı 6 ay önce olsaydı düşüncelerim daha farklı olurdu. Bir davet üzerine Erzurum’a gittim. Biz hala hastane yerini tartışa duralım Erzurum’da her 100 metrede bir hastane var. Bakanımızın iki dönem üst üste sağlık bakanlığı yapmış olması Erzurum için bir şans ve sayın bakan Erzurum’a yağdırmış. Bizde o kadar safiyane düşünüyoruz ki bende bu toplantıda şunu demek isterdim. Özelleştirmenin karşısında duramayız özelleştirme artık bizim kaçınılmaz bir durumumuz. Biraz daha farklı düşünürsek bu düşüncelerimiz milliden ziyade Kütahya ‘ya mal edilerek düşünülmesini rica edeceğim. Dediğim gibi biz bir hastanenin yerini belirleyemezken Erzurum’u gördüm aklım şaştı. Buna göre değerlendirmemiz lazım yine buraya gelirken işin temsilcilerinden dinleyince fikrimizin biraz daha değişeceğine inanıyorum. Hep bir yönden bakıyoruz konuya, onları dinledikten sonra bir daha düşünelim ne yapabiliriz. Bunun karşısında duramayız ama bunu menfaatlerimiz doğrultusunda hangi şekle sokabiliriz. Kendimiz satın alabiliriz yada projeler üretip bunu sunmamız lazım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: