Kent Konseyi Binası Gümrük Müdürlüğü'ne Tahsis Edildi

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Kent Konseyi binasının Gümrük Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini bildirdi.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Kent Konseyi binasının Gümrük Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Kars'ta açmaya karar verdiği Gümrük İl Müdürlüğü'nün uygun bina bulunamadığı için faaliyete geçirilemediğini belirtti.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile görüşmelerinde Kent Konseyi'nin kullandığı binanın Gümrük İl Müdürlüğü olarak hizmet vereceğini ifade eden Arslan, şunları kaydetti:

"Görüşmede Kent Konseyi'nin de çalışmalarını sürdürmesi için daha uygun mekana kavuşmasının eş zamanlı sağlanması kararı da alındı. Kars'ın bir sınır şehri olması, demiryolu hatları, yapılacak lojistik merkez ve açılacak yeni sınır kapıları ile önemi artacak. İlimizin en önemli esikliklerinden biri de Gümrük İl Müdürlüğü idi. Bunun bina eksikliğinden açılışının geciktirilmesi önemli engel olarak karşımızda duruyordu. Alınan kararla Gümrük İl Müdürlüğü'nün hizmete açılması için gerekeni yapacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ercüment Daşdelen / Sagip Sezginer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: