Kent Konseyi Çocuklara İngilizce Öğretiyor

Bursa Kent Konseyi (BKK) Çocuk Meclisi, gönüllü eğitmenlerin desteği ile İngilizce öğreniyor.BKK Çocuk Meclisi ve...

Bursa Kent Konseyi (BKK) Çocuk Meclisi, gönüllü eğitmenlerin desteği ile İngilizce öğreniyor.

BKK Çocuk Meclisi ve Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü iş birliğiyle gönüllü eğitimciler tarafından çocuklara İngilizce öğretiliyor. BKK ofislerindeki eğitimlere hafta içi ve cumartesi günleri 4., 5., 6., 7. ve 8. sınıfta okuyan öğrenciler ücretsiz olarak katılıyor.

BKK Başkanı Semih Pala, ekonomik ve teknolojik gelişmeler sonucunda, İngilizcenin neredeyse bütün ülkelerde kullanılan “dünya dili” haline geldiğini söyledi. Günümüzde bir veya birkaç yabancı dil bilmenin çok gerekli hale geldiğini söyleyen Pala, “Çocuk Meclisi Eğitim Çalışma Grubu tarafından verilen kursta çocuklarımız erken yaşlarda İngilizce ile tanışıp bu dili öğrenmeye başlıyor. Bu kurslarda aldıkları temel bilgiler sayesinde ileride İngilizcelerini geliştirmeleri ve ikinci bir dil öğrenmeleri daha kolay hale gelecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz