Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde Seçim Heyecanı

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi’nin Genel Kurulu’nda, Yasin Taşkum oybirliğiyle başkanlığa seçildi. Bursa Kent...

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi’nin Genel Kurulu’nda, Yasin Taşkum oybirliğiyle başkanlığa seçildi.

Bursa Kent Konseyi Koza Salonu’nda yapılan seçimli genel kurula, BKK Başkanı Semih Pala, BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, BKK Başkan Yardımcısı Necati Şahin ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, kadın, gençlik, engelli ve çocuk meclisleri, çalışma grupları ve gönüllülerle birlikte Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bursa Kent Konseyi’nin, Büyükşehir Belediyesi ve gönüllülerinin destek ve katkılarıyla 43 ayda 4 bin 800 faaliyet yaptığını anlatan Pala, toplumsal denge çizgisi anlayışıyla farklı dünya görüşüne sahip insanlara da söz hakkı verdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

BKK Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar ise kendi döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bursa’nın 17 ilçeden oluşan bir büyük bir şehir olduğunu söyleyen Darılmazlar, diğer ilçelerde gençlik meclislerinin kurulmasına yardımcı olduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Yasin Taşkum, oybirliğiyle yeni dönem başkanı olarak seçildi.

BKK Gençlik Meclisi yeni dönem Başkanı Yasin Taşkum, Gençlik Meclisi’ne gelmeden önce sivil hayatın çok dışında olduğunu söyleyerek, “Bugünde yeni bir adım atıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Gençlik Meclisi’nde hepimiz güzel projeler yapabiliriz. Hepimiz burada gönüllüyüz. Önce gönüllüler, sonra gönüller bir olsun.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: