Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Belediye Başkanı Aktürk'e Ziyaret

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, göreve yeni seçilen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Baysan ile yönetim kurulu üyelerini makamında

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, göreve yeni seçilen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Baysan ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Aktürk, kabulünde yaptığı konuşmada, yeni yönetimi hem şahsı hem de ilçe halkı adına kutladı.

Kadınların bu tür görevler üstlenerek oldukça önemli sorumluluklar alması ve sosyal faaliyetlerde bulunmasından mutluluk duyduklarını belirten Aktürk, "Mudanya'da yaşayan tüm kadınlarımızla el ele vererek, ilçemize yeni ve önemli eserler kazandırmalısınız. Bu anlamda her konuda destek vermeye hazırız. Yaratıcı ve üretici olmak gerçekten çok önemlidir. Siz bunu her zaman başarıyorsunuz" dedi.

Reklam
Reklam

Baysan da desteklerinden dolayı Aktürk'e teşekkür ederek, 'Her alanda kadınlarımızı en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacağız. Belediye olarak desteklerinizle her zaman üretici olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Ömer Bilik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: