Kent Konseyi Kadın Meclisinden İl Özel İdaresine Ziyaret

Şanlıurfa Kent Konseyi Kadın Meclisi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’nu makamında ziyaret ederek...

Şanlıurfa Kent Konseyi Kadın Meclisi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’nu makamında ziyaret ederek yapılan özverili çalışmalar için teşekkür etti.

Ziyarette Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilşah Beyaz Öztürkmen kadın ve kadın sorunlarıyla ilgili İl Özel İdaresi'nin misyonu ve kurumsal kimliğinin gerektirdikleri konusunda kendilerine İl Özel İdaresi tarafından sunulan imkanları vurgulayarak, başta Vali Celalettin Güvenç’in ve İl Özel İdaresi'nin bu konudaki hassasiyetlerine, duyarlılığına değinerek göstermiş oldukları yakın ilgiyi dile getirdi. Yürütme Kurulu olarak kadınların karşılaştıkları hukuki sorunlar, kadın aile birlikleri hakkındaki problemler, ilçe kadın kolları, kadın el emeğine dayalı sorunların yanında kadın merkezleri başta olmak üzere farklı önerilerle görüşleri geniş bir perspektifte ele alarak çözüm yolları ve yapılabilecekler hakkında fikir paylaşımında bulundu.

Reklam
Reklam

Dilşah Beyaz Öztürkmen, kendisi ve yürütme kurulu üyelerinin İl Özel İdaresi tarafından yürütülen bazı çalışmalardan haberdar olmadıklarını, ancak bu ziyaret vasıtasıyla bu çalışmaların neler olduğunu öğrendiklerini ifade ederek, bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ise, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dİlşah Beyaz Öztürkmen ve beraberindeki kadın meclisi yürütme kurulu üyelerini ayrı ayrı dinledi. Büyükhatipoğlu, kurumun yaptığı veya yapacağı çalışmaları kendileriyle paylaşıp kadın sorunlarına gösterdikleri çabayı takdir ettiklerini ve toplumdaki kadınları her anlamda özgür, duyarlı, iletişim gönüllüsü, topluma ve özgüvene endeksli, sosyal ve katılımcı bir birey olarak görebilmenin yolunu açabilecek STK’ların sosyal içerikli projelerini yakından takip ettiklerini, STK’ların projelerine her türlü desteği ve imkanı Vali Celalettin Güvenç’in talimatları ile sunduklarını söyleyerek, bu anlamdaki misyonunu sürdüreceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz