Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kayseri Kent Konseyi, olağan genel kurul toplantısını yaptı.Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda öncelikle divan...

Kayseri Kent Konseyi, olağan genel kurul toplantısını yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda öncelikle divan oluşturuldu. Hakan Mahiroğlu Başkanlığı'ndaki divanda Kent Konseyi Genel Sekreteri Oktay Durukan ile Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yavuz yer aldı.

Divan oluşturulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda ilk olarak Kent Konseyi çalışma gruplarının faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında üyelere bilgilendirmede bulunuldu.

Reklam
Reklam

Ardından Kent Konseyi'ne yapılan yeni üyelik başvuruları değerlendirildi. Buna göre; Bağımsız Doğu Türkistanlılar Derneği'nin Kent Konseyi'ne yaptığı üyelik başvurusu oylanarak kabul edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: