Kent Konseyi Üyelerinden MHP'ye Ziyaret

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu, Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) ziyaret etti.

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu, Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) ziyaret etti.

Heyet Başkanı Nihal Bağcı, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin çalışmalarını basınımızdan takip ediyoruz, biz bugün Kültür Sanat Grubu olarak 'birlikte neler yapabiliriz-' bunu konuşmak için buradayız. Topluma iyi şeyler verebilmek için işbirliğine hazırız" ifadelerini kullandı.

Sezer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kentimizde kültür ve sanat çalışması yapacak uygun şartlar mevcut. Eskişehir iki üniversitesi ve genç nüfusu ile bu çalışmalara katılmaya hazır ancak şehrimizde uyuşturucu ile mücadelenin gerekliliği her geçen gün artıyor. Yapılacak kültür ve sanat çalışmalarında bile uyuşturucu ile mücadele temaları işlenmeli, biz bu tür çalışmalarda işbirliğine hazırız. Ayrıca demokrasinin kökleşmesi, özümsenmesi için kadınlarımızın da siyasete dahil edilmesi gerekir. Yapılacak bu tür çalışmalarda da Kent Konseyi'ne proje ortağı oluruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: