Kent Konseyi, Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Başkanı Vlashaj’ı Ağırladı

Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj, Bursa Kent Konseyi’ni (BKK) ziyaret etti. Ziyarette...

Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj, Bursa Kent Konseyi’ni (BKK) ziyaret etti. Ziyarette Vlashaj'a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

BKK Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı ve Kültür Sanat Çalışma Grubu üyeleri tarafından karşılanan Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj ve beraberindeki heyet, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yabancı konuklara kent konseylerinin yapısını anlatan Lütfi Taşcı, Bursa Kent Konseyi’nin yaptığı çalışmaları, şehre ve ülkeye sağladığı faydaları anlattı. Bursa Kent Konseyi’nin herkese ve her kesime söz hakkı verdiğini, görüşlerin medeni bir şekilde dile getirildiği ortamlar oluşturduğunu söyleyen Taşcı, 4 meclis, 30 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüyle beraber binlerce faaliyet düzenlendiğini belirtti. Hızla büyüyen Türkiye’de demokrasi kültürünün gelişimi için kent konseylerinin önemli olduğunu dile getiren Taşcı, Arnavutluk’ta da aynı yapının oluşturulmasında gereken yardımı yapabileceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj ise ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ziyaretin ardından BKK Başkan Yardımcısı Taşcı, Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Vlashaj ve beraberindekiler, Kültür Sanat Çalışma Grubu tarafından açılan sergiyi gezdi. Daha sonra Taşcı, Vlashaj’a Bursa Kent Konseyi’nin çalışmalarını anlatan bir kitap seti hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: