Kent Konseyinden Ak Partiye Ziyaret

Karabük Kent Konseyi, AK Parti il yönetimine ziyarette bulundu. Yeni yönetime başarılar dileyen Kent Konseyi...

Karabük Kent Konseyi, AK Parti il yönetimine ziyarette bulundu. Yeni yönetime başarılar dileyen Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç, Kent konseyi projeleri ve hedefleri hakkında Ak Parti İl Yönetimine bilgi verdi.

Ziyaret sırasında duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, "Biz kent konseyini çok önemsiyoruz, Partimizi de kent konseyinde il yönetimimizden Ayhan Çetinkaya temsil ediyor ve kent konseyi ile iş birliği içerisindeyiz" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç ise, yaptığı konuşmada, Kent konseyi olarak ortak aklı önemsediklerini, ortak aklın bir şehirde sinerjinin oluşmasında bir takım projelerin uygulamaya geçmesinde önem arz ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Diğer siyasi Partilere de ziyaretler gerçekleştireceklerini belirten Büyükgenç, "Siyasi partiler demokrasilerimizin olmasa olmazlarındandır. Demokrasimiz zaman zaman sekteye uğrasa da özellikle son dönemde sivil demokrasi güçlenmekte ve buna istinaden yerinden yönetimde güçlenmektedir. Biz Karabük Kent Konseyi olarak kurulalıdan beri birçok projeye imza attık ve kenti yönetenlere birçok öneride bulunduk. Ancak bizler icracı bir kuruluş olmadığımız için sadece tavsiyelerde bulunabiliyoruz. Ama buna rağmen yaptığımız çalışmalar ile hem kentimizin tanıtımına katkıda bulunduk hem de Kentimizin menfaatinin korunması adına önemli çalışmalara imza attık. Göreve geldiğimiz ilk günlerde 2023 kent vizyonu belirleme projesi başlattık. Kentimizin vizyonu belirlenmeli, kentimiz geleceğini görememekte dedik ve bu konu ile farkındalık oluşturduk. Çok şükür ki projemiz İktidar partisi tarafından Mega boyutta ele alınarak Türkiye projesi haline getirildi. Sizlerde iktidar partisi olarak ilimizde birçok güzel hizmetin yapılmasına vesile oldunuz, özellikle yakın zamanda gerçekleştirilen hızlı tren temelinin atılması ve demir yolları bölgesinin ıslahı ile ilgili olarak oranın taşınmasının sağlanarak o güzel alanın kente kazandırılması konusunda yapmış olduğunuz başarılı çalışma çok önemlidir. Ben bu başarılı çalışmanın gerçekleşmesini sağlayan başta milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin olmak üzere il yönetiminize teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: