Kent Konseyi'nden TSM Konseri

Bursa Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu düzenlediği konserde sanatseverlere Türk sanat müziği (TSM)...

Bursa Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu düzenlediği konserde sanatseverlere Türk sanat müziği (TSM) ziyafeti çekti.

Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, Bursa Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu Korosu, Usta Sanatçı Burhan Dikencik’in şefliğinde sahneye çıktı. Bursalıların büyük ilgi gösterdiği konserde sanatçılar, en sevilen şarkılarla dinleyicileri mest etti. Çeşitli makamlarda eserlerini de seslendiren sanatçılar, Bursalılara tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Reklam
Reklam

Konser sonunda Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı, sunucu Turgay Mercan’a, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe adına Muhsin Özlükurt da usta sanatçı Burhan Dikencik’e çiçek vererek sanata verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: