Kent Konseyleri Bölge Toplantısı Adıyaman’da Yapılacak

Adıyaman Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Emin Yağımlı, 27-29 Ağustos tarihleri arasında Türkiye Kent Konseyleri...

Adıyaman Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Emin Yağımlı, 27-29 Ağustos tarihleri arasında Türkiye Kent Konseyleri Bölge Toplantısı’nın Adıyaman’da gerçekleşeceğini açıkladı.

Yağımlı yaptığı açıklamada, “Kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir yaşantı, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışan Kent Konseyleri’nin öz inisiyatifleriyle oluşturdukları Türkiye Kent Konseyleri Birliği tarafından Adıyaman Kent Konseyimizin ev sahipliğinde, 27- 29 Ağustos tarihleri arasında Bölge toplantısı gerçekleştirilecektir. Adıyaman Kent Konseyi Genel Sekreterliği olarak gerçekleşecek olan bölge toplantı ile ilgili bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve misafirlerimizi en iyi şekilde ilimizde ağırlamaya çalışacağız. Kent Konseyleri Başkan ve Genel Sekreterlerimiz ile birlikte Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanlarımızın da katılımıyla gerçekleştirilecek Adıyaman Bölge Toplantısı, Kent Konseylerimiz arasında iletişim ve işbirliği ile deneyim paylaşımının yanı sıra ortak çalışmaların yapılması yönünde önemli adımların atılacağı bir toplantı olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: