Kent Konut Güvencesi Yüzleri Güldürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut il ilgili son günlerde yerel medyada konu olan haberlerle...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut il ilgili son günlerde yerel medyada konu olan haberlerle ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Son günlerde Kent Konut'un üyelerini mağdur ettiği haberleri konu edilmektedir. Kent Konut bu güne kadar yaptığı binlerce konut projesinde hiçbir üyesini mağdur etmemiştir. Derince İnci Evleri'nin teslim tarihinin geciktiği ve üyelerinin mağdur edildiği ile ilgili iddialar bulunmaktadır. 204 dairelik proje olan Derince İnci Evleri'nin resmi teslim tarihi Temmuz 2012'dir. Projenin yüzde 85'i tamamlanmıştır. Teslim tarihine 3 aydan fazla bir süre bulunmamaktadır. Yüklenici firma projenin kalan yüzde 15'lik kısmını tamamlamakta zorlanmaktadır. Firma kalan kısmı tamamlanması için projeyi bir başka firmaya devretmeye çalışmaktadır. Devrin gerçekleşmesi halinde herhangi bir gecikme olmadan evlerin teslimine çalışılmaktadır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz