Kent Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce, Kent Meydanı’nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri’nde 3. Piyade Eğitim...

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce, Kent Meydanı’nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri’nde 3. Piyade Eğitim Tugayı Akdeniz Bölge Bandosu’nun, mehter ve askeri marşlardan oluşan konser büyük beğeni topladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Muratpaşa Kent Meydanı’nda Zafer Konseri düzenlendi. Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen konserde, 3. Piyade Eğitim Tugayı ve Antalya Garnizon Komutanlığı Akdeniz Bölge Bandosu, mehter marşı ve askeri marşlardan oluşan bir konser verdi.

Reklam
Reklam

Bando Binbaşı Hakan Çetin’in yönettiği konserde, İzmir’in Dağlarında ve Vatan Marşı solo olarak seslendirildi. Zafer Konseri, Onuncu Yıl Marşı’nın konuklarla birlikte hep bir ağızdan coşkuyla söylenmesinin ardından sona erdi.

Türk Bayrakları ile süslenen Kent Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşatan Akdeniz Bölge Bandosu elemanlarını kutlayan konuklar, bu etkinliği düzenleyen Muratpaşa Belediyesi’ne de teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: