Kent Meydanı'nda Şiir Gecesi

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan akşamları etkinlikleri kapsamında Gebze’ye gelen Dursun Ali Erzincanlı, Kent Meydanı’nı...

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan akşamları etkinlikleri kapsamında Gebze’ye gelen Dursun Ali Erzincanlı, Kent Meydanı’nı dolduran binlerce Gebzeliye şiir ve sohbet dolu bir akşam yaşattı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Kendine has etkili üslubuyla okuduğu şiirlerle meydanı dolduran Gebzelilere şiir ve sohbet dolu bir akşam yaşatan Erzincanlı, yaşadıklarından da örnekler verdi. Küçüklüğünden itibaren sevdalı olduğu şiir çalışmalarına başladığını belirten Dursun Ali Erzincanlı, yıllar içerisinde Peygamber sevgisinin kendisini bir yerlere taşıdığını ve bu süreçte şiirlerinin toplum tarafından sevilerek dinlendiğini ifade etti. Programın sonunda Dursun Ali Erzincanlı’ya çiçek takdim etmek üzere sahneye çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bizlere şiirleriyle manevi keyif dolu bir akşam yaşatan Dursun Ali Erzincanlı beyefendiye teşekkür ederim. Ağzına ve yüreğine sağlık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz