Kent Ormanı Belediyeye Devrediliyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkan Vekili...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Kent ormanına geçen Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir, burada incelemelerde bulundu. Bilecik Orman İşletme Müdürü Oktay Ayatay ve Bozüyük Orman İşletme Şefi Şenol Bahar'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı da eksiklikler konusunda Mustafa Eldemir'e bilgilendirdi.

Aynı zamanda bir Bozüyüklü olan Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir, kent orman parkta kısa bir gezintinin ardından eksiklerin giderilmesi ve kent orman parkının belediyeye devrinin gerçekleştirilmesi konusundaki çalışmaların tamamlanması noktasında ilgililere talimat verdi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı da, kent orman parkının belediyeye devrinin gerçekleşmesiyle birlikte işletilmesi ve Bozüyük halkına daha nezih bir ortam kazandırılması noktasında çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: