Kentgaz Yatırımlarına Hız Veriyor

Denizli’nin gaz dağıtımını yapan Kentgaz Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., 2012 yılında son yılların en...

Denizli’nin gaz dağıtımını yapan Kentgaz Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., 2012 yılında son yılların en büyük yatırımını yapıyor. Kentgaz Genel Müdürü Işık Deniş, Denizli’ye yapılan yatırımların önümüzdeki yıllarda da artarak süreceğini söyledi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Kentgaz Genel Müdürü H.Işık Deniş, Denizli’deki doğalgaz kullanımı ve yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. Hesaplı, temiz, konforlu enerji kullanımını yaygınlaştırmak için bu yıldan itibaren yatırımların hızlanacağını belirten Deniş, ”Kentgaz'a gelen talepler doğrultusunda bir proje ortaya konuldu. Ortaya konulan projeyle 2012 yılı sonuna kadar 20 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu projeyle Denizli'nin henüz doğalgaz enerjisiyle tanışmamış bölgelerine ulaşmayı hedefliyoruz. Yatımların hayata geçirilmesi için 16 iş makinası çalışmalarına başladı. İş makinası sayısını 20'ye çıkararak çalışmalarımızı daha da hızlandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Bu yıl sonunda Cumhuriyet, Hürriyet, Asmalıevler, Kayıhan, Zeytinköy, Bağbaşı, Kervensaray, Zümrüt, ve Gökpınar mahallerinin doğalgazla buluşturulacağını söyleyen H.Işık Deniş, 2006 yılından bu yana Denizli’de 55 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi. Bugüne kadar yapılan yatırımlarla şehrin yüzde 65'ine doğalgaz ulaştırdıklarını belirten Deniş, “Önümüzdeki 2 yılda yapacağımız yatırımlarla şehrin tamamının ve bazı ilçelerin doğalgazdan faydalanmasını sağlayacağız. Bu konuda Denizli Belediyesi ile koordineli çalışarak adım atıyoruz. Amacımız Denizli'de yaşayan herkese doğalgaz hizmeti verebilmek” diye konuştu.

Vatandaşların doğalgaz kullanabilmesi için başlattıkları kampanyaları sürdürdüklerini belirten Kentgaz Genel Müdürü H.Işık Deniş, “Şimdiye kadar abonemiz olmuş vatandaşların yaşadığı ekonomi, konfor ve temizliği, henüz abone olmamış vatandaşların da en uygun şartlar altında yaşamasını istiyoruz. Akbank, Garanti, Yapı Kredi, Finansbank, Türkiye İş Bankası ve Bank Asya bankalarının kredi kartlarıyla obone bağlantı bedelinin 6 taksitle ve güvence bedelinin 3 taksitle ödenebileceği kampanya, 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: