Kenti temsil Edecek Takım Şart

Kenti iyi şekilde temsil edecek bir takımın şart olduğunu kaydetti.

Keskinspor Kulüp Başkanı Cihat Mencet, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırıkkalespor'un borçlarından ve iyi yönetilememesinden dolayı 1967 yılında kurulan kulübün bölgesel lige düştüğünü belirterek, kenti iyi şekilde temsil edecek bir takımın şart olduğunu kaydetti.

Her kentin spor takımı ile anıldığını ifade eden Mencet, şöyle konuştu:"Spor takımları, kentlerin vitrini gibidir. Eğer sporda başarılı olursanız o kentin tanıtımı ve kalkınması için büyük yol kat edersiniz. Spor ve sporcuya destek olunması lazım. Kent halkının takımına ve kentine, kentinden yetişen sporculara sahip çıkması gerekir. Tek amacımız Keskinspor'u ilk önce bölgesel lige ardından 3. lige çıkarmak. Bunun için Boluspor, Keçiörenspor, Gölbaşıspor, Türk Metalspor, Yahşihanspor, Adıyamanspor, Aydınspor ve Ankaragücü'nden yaptığımız 12 transferle takımımızı güçlendirdik."

Reklam
Reklam

Mencet, Keskinspor'a destek veren başta Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, iş adamı Ümit Kürkçü, Necdet Şentürk ile ilçe halkına teşekkür ettiklerini bildirdi.

Uzelli Hertürlü Desteği Vermeye Hazırız

Dün Sivasspor Teknikdrektörü Rıza Çalımbay ile Keskinspor Kulüp Başkanı ve Keskinsporlu futbolcuları ziyaret eden Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli ise yaptığı açıklamada "Bu sezon benim ile birlikte Abu Dabide ticaret ile uğraşan Avukat Ümit Kürkçü ve Amerikada yaşayan Nejdet Şentürk 1.Amatör Kümede Keskinspor'un şampiyon olması için maddi ve manevi her türlü desteği vermek için hazırız.Yeteriki Keskinspor'u bu ligde şampiyon olsun Bal liginde bambaşka bir Keskinspor ile karşınıza çıkacağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: