'kent’in Sağlıkçıları Ramazan Sofrasında Buluştu

Özel Giresun Kent Hastanesi çalışanları düzenlenen geleneksel Ramazan sofrasında buluştu.Giresun Özel Kent Hastanesi, her yıl...

Özel Giresun Kent Hastanesi çalışanları düzenlenen geleneksel Ramazan sofrasında buluştu.

Giresun Özel Kent Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu yılda çalışanlarına yönelik olarak iftar yemeği düzenledi. 4. Geleneksel İftar Yemeği'ne 170’i aşkın hastane çalışanı aileleriyle birlikte katıldı.

Başhekim Uzm. Dr. Yasemin Özden, iftarda yaptığı konuşmada ”Yine güzel bir Ramazan ayında personelimiz ile birlikte iftar yemeği yedik. Ramazan ayı kutsal bir ay bu kutsal ayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Personelimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde iş yoğunluğu ve stresinden biraz olsun uzaklaşmak ve kaynaşmak adına her yıl olduğu gibi bu yılda iftarda bir araya geldik. Katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki personelimiz ile birlikte çok daha güzel ve kaliteli hizmetlerimiz ile Giresun halkına sağlık yönünden en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Tüm halkımıza hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Yemeğe katılan Özel Giresun Kent Hastanesi personeli ise iftar yemeğinden oldukça memnun kaldıklarını belirterek "Her yıl bu güzel ortamı bizlere sağlayan hastanemiz yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızla iş yoğunluğundan dolayı fazla bir araya gelemiyoruz bu iftar yemeği bizim için çok güzel oldu" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: