Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Hendek ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile belediye tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları devam ediyor.

Hendek ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile belediye tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları devam ediyor. Kemaliye Mahallesi'nde 63 dönümlük alanda gerçekleştirilen dönüşüm projesi kapsamında inşaat çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Ali inci, gazetecilere yaptığı açıklamada, temelleri atılan binaların seçim öncesi vatandaşlara teslim edileceğini söyledi. "Kamuoyunda siyaseten dillendirilen menfi propagandalara da set çekmiş olacağız" diyen İnci, "Muhalefet, siyasi partiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, uzman, mimar, mühendis ve şehir plancılarımızın önerileri ışığında çalışmalarımızı yapıyoruz. Yıllar önce beyannamemize de koyduğumuz gibi 'gelin, Hendek'i beraber yönetelim', 'sen Hendeksin büyük düşün' sloganlarını kendimize rehber edinmiştik. Bugün verdiğimiz sözleri yerine getirmenin huzuru içindeyiz. Bu birlik, beraberlik olduğu müddetçe sırtımız asla yere gelmez" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: