Kepez 2. Bayanlar Voleybol Bahar Turnuvası Başlıyor

Kepez Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Bayanlar Voleybol Bahar Turnuvası, 26 Nisan’da başlıyor.Kepez Belediyesi tarafından,...

Kepez Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Bayanlar Voleybol Bahar Turnuvası, 26 Nisan’da başlıyor.

Kepez Belediyesi tarafından, lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “2. Bayanlar Voleybol Bahar Turnuvası” 26 Nisan’da Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda start alıyor.

Antalya Valiliği, Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliğiyle organize edilen turnuva, liseler ve ortaokullar kategorisinde düzenleniyor.

Reklam
Reklam

Toplam 60 okulun katılacağı turnuvada, lise kategorisinde Antalya merkez ilçelerdeki tüm liseler, ortaokul kategorisinde ise Kepez’deki ortaokullar mücadele edecek.

Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapılacak olan turnuva, 10 Mayıs’ta oynanacak final maçları ile sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: