Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Fabrikalar Mahallesi'nin parke kaldırım, yağmur suyu drenaj ve park taleplerini yerine getirdiklerini belirtti.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Fabrikalar Mahallesi'nin parke kaldırım, yağmur suyu drenaj ve park taleplerini yerine getirdiklerini belirtti.

Tütüncü, Hasan Tahsin Caddesi'nde süren altyapı çalışmalarında incelemelerde bulunduktan sonra bölgede yapılan ve yapılacak olan hizmetleri değerlendirmek amacıyla Fabrikalar Mahalle muhtarı Feyzullah Büyükkeleş'i ziyaret etti.

Tütüncü, ziyarette yaptığı açıklamada, muhtarların belediyelerin mahalle temsilcileri olduğunu, mahallelerin hizmet taleplerini hızlı bir şekilde karşılamaya çalıştıklarını belirterek, Kepez'e hizmeti, halka hizmeti, muhtarlarımızla el ele, gönül gönüle vererek yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Tütüncü, etrafından bulunan alışveriş merkezleriyle ticari ve sosyal hareketliliğin yoğun olduğu Fabrikalar Mahallesi'nin, alt ve üstyapıyla eksiklerini hızlı bir şekilde giderdiklerini ifade ederek, "Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nin önünde, içinde oturma alanları, çocuk oyun mobilyaları ve açık hava spor aletlerinin olduğu 2,5 dönümlük park inşa ettik. Buna ilaveten 3 bin 897 metrekare parke kaldırım döşedik ve mahallenin yollarının asfaltını da kanalizasyon çalışmasından sonra yenileyeceğiz" dedi.

Tütüncü, muhtar Feyzullah Büyükkeleş ve AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile Hasan Tahsin Caddesi'nde süren yağmur suyu drenaj ve parke kaldırım çalışmasını inceledi.

Tütüncü, caddede bin 400 metrekare parke kaldırım ile 1 kilometre uzunluğunda yağmur suyu drenaj kanalı çalışması yaptıklarını söyledi.

Aynı zamanda Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı olan Feyzullah Bükükkeleş de yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: