- Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:"Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nde Tapu Bekleyen 188 Esnafa Tapularını Vererek, 23 Yıllık Sorunu Çözüme Kavuşturduk"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nde tapu bekleyen 188 esnafa tapularını vererek 23 yıllık sorunu çözüme kavuşturduk"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nde tapu bekleyen 188 esnafa tapularını vererek 23 yıllık sorunu çözüme kavuşturduk" dedi. Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde düzenlenen Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi Mali Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Burada konuşan Tütüncü, göreve geldikleri günden bu yana sanayi esnafının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirtti. Esnafın sosyal yaşam alanlarını genişlettiklerini, sanayi girişini peyzaj çalışması ile modern bir görünüme kavuşturduklarını ifade eden Tütüncü, 75. Yıl Caddesi ile sanayinin yeni bir kimlik kazandığını kaydetti. Sorunları çözmek için önce o sorunlarla yüzleşmeniz gerektiğini dile getiren Tütüncü, "Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nde tapu bekleyen 188 esnafa tapularını vererek 23 yıllık sorunu çözüme kavuşturduk" diye konuştu. Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Tetikoğlu ise yıllardır özlemle bekledikleri anı yaşamanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Yıllardır verilen sözlerin hep askıda kaldığını, bu nedenle esnafın umutsuzluğa düştüğünü belirten Tetikoğlu, bugün kendilerine verdiği tüm sözlerin yerine getirilmesi nedeniyle mutlu olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: