Kepez Belediyesi Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

 Kepez Belediyesi, "Başarıyı Ödüllendiriyoruz" sloganıyla bu yıl beşincisini düzenlediği karne şenliğinde, ilçedeki okullarda ilk üç sırayı alan 273 ortaokul ve lise öğrencisini bisikletle ödüllendirdi.

Kepez Belediyesi, "Başarıyı Ödüllendiriyoruz" sloganıyla bu yıl beşincisini düzenlediği karne şenliğinde, ilçedeki okullarda ilk üç sırayı alan 273 ortaokul ve lise öğrencisini bisikletle ödüllendirdi. Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şenlikte konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgenin kalkınmasında en önemli etkenlerin başında eğitimin geldiğini, Türkiye'nin iyi eğitim almış gençlerle aydınlığa yürüyebileceğini ifade etti. Tütüncü, "Eğer biz mutlu bir şehir hayal ediyorsak, işe ilk önce yavrularımızdan başlamalı ve onların eğitimleriyle yakından ilgilenmeliyiz. Öğrencilerimizi ödüllendirmek suretiyle daha çok başarılı olmalarına teşvik etmeliyiz" dedi. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak her yıl okullarında birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencileri bisikletle ödüllendirdiklerini hatırlattığı konuşmasında, şunları söyledi: "Bu ödüllendirmelerimiz, öğrencilerimizin daha başarılı olmalarına dönüktü. İnşallah daha büyük bir heyecanla ve büyük bir gayretle, hem ödülleri artırmaya hem de başarıyı büyütmeye çalışacağız. Milli Eğitim Müdürlüğümüzden aldığımız veriler, her yıl bölgemizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimizin başarılarının arttığını gösteriyor. Bu bizler için büyük bir mutluluk vesilesi. Bundan sonraki yıllarda ödülleri büyüterek, daha da başarılı öğrenciler yetiştirmenin azmi ve kararlılığı içerisinde olacağız." Şenlikte Başkan Tütüncü ve protokol üyeleri, okullarında ilk üçe giren öğrencilere bisikletlerini teslim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: