Kepez Belediyesi Hizmet Tanıtımı Gezilerine Devam Ediyor

Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, Kepez’de üç yılda yapılan projeleri ve hizmetleri, Antalya’da faaliyet...

Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, Kepez’de üç yılda yapılan projeleri ve hizmetleri, Antalya’da faaliyet gösteren Rotary Kulübü başkanlarına düzenlediği hizmet tanıtım gezisi ile anlattı.

Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz’ün düzenlediği hizmet gezisine, Kaleiçi Rotary Kulübü Başkanı Arif Barış, Falez Rotary Kulübü Başkanı Aykut Ege, Antalya Rotary Kulübü Başkanı Zerrin Ertekin, Lara Rotary Kulübü Başkanı Timur Kolancı, Kemer Rotary Kulübü Başkanı Ebru Güneş, Aspendos Rotary Kulübü Başkanı Münciye Çavuşoğlu, Alanya Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Akçalıoğlu, Antalya Rotary Kulübü Başkanı Hakan Postacılar ve Antalya Rotary BT Kulübü Başkanı Günce Mehlika Erdemir katıldı.

Reklam
Reklam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün göreve geldiği günden bu yana, yapılan park ve bahçe çalışmaları ile Kepez’de 1 milyon metre kare’yi aşan yeşil alan oluşturduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, bu süreç içinde 95 yeni park yaptıklarını 55 parkı ise yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduklarını söyledi. Kocagöz, Çankaya Mahallesi Barış Manço Bulvarı’nın yanında 15 dönümlük arazi üzerine yapılan seyir terası ile Antalya’yı, doğusundan batısına kadar geniş bir alanı izleme imkanı sağladıklarını belirterek, bu projeyle atıl bir alanı kent yaşamına dahil ettiklerini bildirdi. Kepez Belediye Meclisi’nin kararı ile Arif Nihat Asya ismini alan Açık Hava Tiyatrosu’nun Kepezi, sanatın merkezine taşıdığını belirten Kocagöz, 5 ayda tamamlanan ve 3 bin seyirci kapasitesi olan tiyatronun geçtiğimiz günlerde muhteşem bir konserle hizmete açıldığını söyledi.

Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Kocagöz, Başkan Hakan Tütüncü’nün talimatı ile geçtiğimiz yıl Hasta Konukevi projesini uygulamaya geçirdiklerini söyledi. TV, banyo ve tuvaleti içinde bulunan odalarda hasta yakınlarını ağırladıklarını ifade eden Kocagöz, bir yıl içinde burada 1500 kişiye yakın vatandaşa ücretsiz hizmet verdiklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Mesut Kocagöz, evinde bilgisayar olmayan öğrencilerin internetten yararlanıp ders çalışabilmeleri ve kitap okuyabilmeleri amacıyla bilgi evi uygulamasını başlattıklarını,Yeşiltepe Mahallesi İsmet İnönü Parkı’nda pilot uygulaması yapılan bilgi evinin ikincisinin Barış Mahallesi’nde yapıldığını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz