Kepez Belediyesi, işçisine bayram öncesi 221 bin TL ödeme yaptı

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı öncesi 382 işçiye toplam 221 bin 500...

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı öncesi 382 işçiye toplam 221 bin 500 lira tutarında ikramiye ödemesi gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, her işçi için yaklaşık 600 TL ödeme yaptıklarını, toplam tutarın ise 221 bin 500 TL’yi bulduğunu kaydetti. Son ödemelerle çalışanları Kurban Bayramı öncesinde ekonomik anlamda rahatlatmak istediklerini ifade eden Tütüncü, işçilerin bayramda maddi sıkıntı çekmesini istemediklerini, bu nedenle ödeme planını bayram öncesine çektiklerini söyledi.
Tütüncü, hükümetin, kamu çalışanlarının maaşlarını da bayram öncesi ödeyeceğini duyurduğunu dile getirdi. Tütüncü, çalışanlarına borcu olmayan sayılı belediyeler arasında olduklarını, işçi ve memurun alın teri kurumadan haklarını ödediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz