Kepez Belediyesi, Satranç Turnuvası Düzenliyor

Antalya Kepez Belediyesi beş merkez ilçedeki ilk ve orta dereceli okullar arasında ‘satranç turnuvası’ düzenleyecek.Konuyla...

Antalya Kepez Belediyesi beş merkez ilçedeki ilk ve orta dereceli okullar arasında ‘satranç turnuvası’ düzenleyecek.

Konuyla ilgili Duraliler İlköğretim Okulu’nun satranç sınıfının açılışında açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yarışmayı Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda önümüzdeki aylarda yapacaklarını duyurdu.

Çeşitli kategorilerde organize edecekleri turnuvada derece alanları, kupa ve madalya ile ödüllendireceklerini ifade eden Tütüncü, yarışmanın bir şenlik ortamında yapılacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Satranç sporunun ilçede sevilmesi ve gelişmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını kaydeden Tütüncü, “ Hem eğiten hem de eğlendiren bir spor dalı olan satranç, öğrencilere hem stratejik düşünmeyi öğretiyor hem de onların zihin gelişimini artırıyor. Bu bakımdan öğrencilerimize yönelik satranç turnuvası düzenliyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: