Kepez Belediyesi, şehit ailelerine yeni hizmet binası yaptı

Kepez Belediyesi, Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği için yaptırdığı yeni hizmet binasını tamamlayarak teslim...

Kepez Belediyesi, Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği için yaptırdığı yeni hizmet binasını tamamlayarak teslim etti.
Antalya Kepez Belediyesi, ‘tarih ve şehit’ temalı proje kapsamında yenilediği Sakarya Bulvarı’ndaki Şehitler Parkı'nda bulunan Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’nin binasını yeniden inşa etti. Fiziki şartları iyi olmayan ve ihtiyaçları karşılamayan mevcut yapının yerine, daha modern bir bina yapıldı. Yapımı tamamlanan bina derneğin kullanımına tahsis edildi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ni yeni yerinde ziyaret etti. Antalya’nın ilk şehit temalı parkı haline getirdikleri Şehitler Parkı’nın bitme aşamasına geldiğini belirten Tütüncü, mobilyaları yerleştirilen, peyzajı tamamlanan alanın, tarih ve şehit temalı sanatsal eserlerinin yapımının ise devam ettiğini bildirdi.
Derneğin, park içerisindeki eski binasının ihtiyaçları karşılayamadığının altını çizen Tütüncü, “Şehitlerimiz, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz, ‘en güzeline, en iyisine layıktır’ anlayışı ile dernek binasını yeniledik. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi, daha ferah ve modern bir ortama kavuşturduk.” dedi. Her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden Tütüncü, yeni binayı törenle hizmete açacaklarını ve kapısına şehitlere yaraşır güzellikte bir Türk bayrağı dikeceklerini ifade etti.
Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Dr. Cengiz Nizam da yeni hizmet binalarının yapımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Hakan Tütüncü’den Allah razı olsun. Her zaman yanımızda olan başkanımızı, ikinci bir evladımız olarak bağrımıza basıyoruz. Bizlere gösterdiği alakadan dolayı kendisine teşekkür ederiz.”
Şehitler Parkı içinde 200 metrekarelik alanda inşa edilen dernek binasında, 75 metrekare büyüklüğünde 2 teras, toplanma yeri, idari ofis ve lavabo yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz