Kepez Belediyesi4. Genç Kramponlar Futbol Turnuvası Başladı

Öğrencilere sosyal ortam oluşturmayı ve genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmayı amaçlayan, Kepez Belediyesi  4. Genç Kramponlar Futbol Turnuvası başladı. 

Öğrencilere sosyal ortam oluşturmayı ve genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmayı amaçlayan, Kepez Belediyesi 4. Genç Kramponlar Futbol Turnuvası başladı. Antalya merkez ilçelerindeki liselerden 18 takımın, Kepez ilçesindeki orta okullardan da 40 takımın mücadele edeceği turnuvanın açılış töreni, Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadında yapıldı. Turnuvanın açılışında konuşan Kepez Belediye BaşkanI Tütüncü, en büyük amaçlarının gençleri sporla buluşturmak ve spor yaptırmak olduğunu belirterek, öğrencileri sadece okullarında eğitim alan, eve gidip gelen gençler olarak değil, hayatın her alanında yetiştirmek istediklerini bildirdi. Konuşmaların ardından gösteri amaçlı penaltı atışı yapan protokol üyeleri, turnuvanın ilk maçının da başlama vuruşunu yaptı. 15 gün sürecek olan Genç Kramponlar Futbol Turnuvası, final maçı ve kupa töreniyle sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: