Kepez Belediyesinden Alışveriş Merkezine Tahsilat Noktası

 Kepez Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla Özdilek Alışveriş Merkezi'nde vergi tahsilat noktası oluşturdu.

Kepez Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla Özdilek Alışveriş Merkezi'nde vergi tahsilat noktası oluşturdu. Vatandaşlar, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerini, tahsilat noktasına 1 Haziran 2014'e kadar 10.00-16.30 saatleri arasında ödeyebilecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, vatandaşların belediye hizmet binasına gelmeden tahsilat işlemlerini ayaklarına getirdiklerini bildirdi. Tütüncü, "Ödeme merkezimiz, vatandaşlarımıza daha kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Vatandaşlarımız, belediyeye gelmeden kolay bir şekilde işlem yapabiliyorlar" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: