Kepez Belediyesi'nden Sağlık Hizmeti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede "Evde Sağlık Hizmeti" Projesi başlattıklarını ve bu proje ile aile hekimlerin iş yükünü hafiflettiklerini

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede "Evde Sağlık Hizmeti" Projesi başlattıklarını ve bu proje ile aile hekimlerin iş yükünü hafiflettiklerini söyledi.

Tütüncü, Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mustafa Özsoy ile bazı mahallelerdeki aile sağlığı merkezlerini ziyaret etti. Ziyarette hastaların ve sağlık çalışanların taleplerini dinleyen Tütüncü, 65 yaş üstündeki insanlara yönelik "Evde Sağlık Hizmeti" Projesi başlattıklarını ve bu proje kapsamında her mahalleye giderek, 65 yaşının üzerinde insanları sağlık taramasından geçirdiklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Projeyi profesyonel sağlık ekibiyle gerçekleştirdiklerini anlatan Tütüncü, "Türkiye'de bu projeyi yapan 3 belediyeden biriyiz. Kepez'de başlattığımız 'Evde Sağlık Hizmeti' Projesi ile aile hekimlerimizin iş yükünü hafiflettiğimizi düşünüyorum. Aile hekimlerimizin desteği ile projenin yıllık maliyeti 1 milyon lira" dedi.

Kepez Belediyesi olarak sağlık çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Tütüncü, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu, sağlık çalışanlarına da başarılar diledi.

Muhabir: Sefa Karacan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: